Politika Privatnosti

Villa Partners d.o.o.

Vlasnik ovih web stranica je Villa Partners d.o.o.

Villa Partners poštuje privatnost posjetitelja na ovim web stranicama, i prikupljat će osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa, samo u slučaju, kad nam se dostave dobrovoljno i s namjerom. Koristimo Google Analytics za prikupljanje statističkih podataka o posjećenosti naših web stranica.

Vaši podaci obrađivat će se u svrhu slanja informacija o našim ponudama, novostima i događanjima, teu svim mailovima imate mogućnost odjave s liste primatelja.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka na vaš zahtjev omogućit će vam se pristup podacima kao i eventualni ispravak istih.

Zaštita vaših osobnih podataka znači da:

  • nikada nećemo zloupotrijebiti vaše osobne podatke na bilo koji način
  • vaš kontakt i osobne podatke nećemo nikada dati bilo kojoj trećoj strani
  • vaš kontakt i osobni podaci mogu se otkriti trećoj strani samo uz vašu dozvolu
  • Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili na jednoj od naših adresa na mreži. Možemo na vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

Vrijeme trajanja Politike privatnosti

U trenutku dostavljanja vaših podataka vi pristajete da kontaktiramo s vama te ulazite na našu mailing listu - trenutak ulaska vaš je izričit pristanak na kontakt. Zaštita je privatnosti vaših podataka trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste. Nakon toga podaci se više ne koriste od strane Villa Partners d.o.o., osim za interne svrhe, npr. radi informatičke ili statističke obrade podataka.

Sve naše online aktivnosti su u skladu s europskim zakonodavstvom i nacionalnim zakonodavstvom Republike Hrvatske.

Prihvaćanje politike

Posjetom web stranici Villa Partners d.o.o. prihvaćate odredbe i uvjete ove Politike privatnosti te mi imamo pravo koristiti vaše podatke kako je opisano u ovoj Politici privatnosti. Zadržavamo pravo izmjene ove Politike privatnosti u bilo kojem trenutku.Sve promjene politike privatnosti bit će pravodobno objavljene na ovoj stranici ili učinjene dostupnima korisnicima na neki drugi prikladan način.