Zlatne mlaznice za dodatni glamur

Posljednjih godina svjedočimo trendu ugradnje zlatnih detalja u kupaonice, wellness i spa centre. Nakon kromiranih detalja koji su i dalje klasika, osim crne boje koja djeluje profinjeno, elegantno i daje lijep kontrast najčešće bijelim sanitarijama, pojavio se trend zlatnih boja.

U opremanju privatnih i javnih spa centara ne bilježimo značajnu upotrebu ovog trenda. Kao da se kod nabave hidromasažnog bazena još uvijek gleda prvenstveno funkcija, koja je često u kontradikciji s dizajnom i potrebom da nam spa zone budu i centar vizualnog a ne samo fizičkog užitka.

Canadian Spa su proizvodi kod kojih nema kompromisa između funkcije i estetike: to su proizvodi iznimne kvalitete, savršene ergonomije, promišljene funkcionalnosti ali istovremeno neosporne ljepote!

Svaki dizajner ili arhitekt koji dođe u naš prodajni salon hidromasažnih bazena u Zagrebu ili u Splitu uvjerit će se da su to proizvodi koji su osmislili neosporni estete: izuzetno, funkcionalno i domišljato opremljeni kvalitetnom opremom renomiranih proizvođača; s bijelom bisernom bojom materijala kade i prelijepom oblogom u 3 moguće boje koja podnosi sve ekstremne uvjete u kojima bi se hidromasažni bazen mogao naći (vrlo visoke i vrlo niske temperature u vanjskim prostorima).

No, ono što nas odvaja od ostalih brandova hidromasažnih bazena na našem tržištu je mogućnost ugradnje MLAZNICA U ZLATNOJ BOJI

Netko će reći da je to sasvim nepotrebno jer se mlaznice dok je hidromasažni bazen u funkciji i tako ne vide. To je djelomično istina, ali ako želimo urediti svoj spa prostor i u potpunosti uživati u njemu i vizualno i osjetilno, a svoju smo spa zonu uredili sa zlatnim detaljima, sigurno će zlatne mlaznice biti “šlag na torti”!

Hidromasažni bazen sa zlatnim mlaznicama izložen je u našem salonu u Zagrebu na Žitnjaku, te u novom salonu hidromasažnih bazena u Splitu. Stoga vas pozivamo da dođete uživo vidjeti sve gore navedeno, sigurno će vas osvojiti!