Prvi hibridni bazen Darling SPA

Upoznajte prvi HIBRIDNI bazen, jedan od naših najmanjih SWIM SPA bazena za odrasle i djecu. Darling SPA Hibrid je revolucionarni bazen koji povezuje masažu i plivanje u jedinstveni centar opuštanja.

U području razvoja kućnih spa centara sve se više primjenjuju novi koncepti i tehnologije kako bi se poboljšala kvaliteta našeg života, uz ekološku održivost.

Jedna od takvih inovacija je cjelogodišnji vanjski hibridni bazen, koji je prvi mali Swim Spa koji kombinira jedinstvene programe masaže, bazen za protustrujno plivanje i sigurnosne stepenice s masažnim sjedalima. Ovaj mali niskoenergetski bazen napravljen je u veličini koja ne zahtijeva puno vode, čime se smanjuje potrošnja energije i zahtjevi za održavanjem.

Jedinstvena filozofija ovog modela krije se u njegovoj kompaktnoj veličini i funkcionalnom dizajnu, koji spaja osnove klasičnog bazena sa snažnim protustrujnim mlaznicama i izvrsnim masažnim elementima. Ovaj inovativan, pametan i jednostavan koncept prikladan je za plivanje, kao i za snažne masaže, opuštanje i zabavu s obitelji i prijateljima. Danas je to jedini proizvod te vrste u svijetu koji uključuje toliko jedinstvenih značajki i elemenata u veličini manjoj od 3 m.

Darling SPA je idealno rješenje za one koji imaju ograničen prostor, ne žele veliki zahtjevan bazen ili hidromasažnu kadu, ali istovremeno žele neke aspekte jednoga i drugoga. Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, uklapa se u unutarnje prostorije, manje vrtove ili terase a istovremeno pruža dovoljno prostora za aqua fitness, vježbanje i jednostavno, udobno plivanje. Minimizirani oblik bazena nudi nevjerojatan prostor za obiteljske zabave, proslave ili ugodno opuštanje.

Super masažna sjedala u ovom jedinstvenom hibridnom bazenu još su jedan veliki bonus ovog modela. Masažna sjedala omogućuju udobno sjedenje na različitim dubinama bazena sa savršenim položajem za odličnu masažu leđa. Kutni položaj sjedala omogućuje jednostavan nadzor kupača ili djece, ali zahvaljujući uvučenom kutnom položaju ne ometa aktivni prostor bazena.

Sigurnost nam je vrlo važna, pa smo se usredotočili na kreiranje dizajna koji pruža sustav sigurnih stepenica za lak ulazak i izlazak iz vode. Pametno postavljena masažna sjedala odličan su bonus, a sigurno ćete cijeniti dubinu bazena prilagođenu korisniku i jedinstveni paket mlaznica s masažom mišića nogu i bedara. Cijeli koncept ima vrlo nisku potrošnju energije, što ga čini i ekološki prihvatljivim. Brigu o vodi osiguravaju sustavi za samočišćenje i vrhunska oprema koja ne samo da brine o vodi, već je kontinuirano čisti, nadzire i dezinficira. Zahvaljujući niskoenergetskoj izolacijskoj opremi i termoizolacijskoj oblozi, ovaj se bazen može koristiti tijekom cijele godine uz mogućnost povezivanja na dizalicu topline, izmjenjivač topline ili solarne panele.